40 Festival Internacional de Cambrils 2014

El Festival Internacional de Música de Cambrils torna en la seva edició del 40 aniversari. El seu format, totalment renovat i un amplíssim cartell, més variat que mai, oferirà un total de 12 espectacles entre el 26 de juliol i el 10 d’agost.

El cartell de 2014 l’encetarà el grup de referència del pop-rock independent nacional Love of Lesbian,  Els seguiran el grup revelació de la temporada passada, Auryn, per al públic més juvenil.El festival presenta altres registres com el flamenc en majúscules de José Mercé, que com sempre, emocionarà i farà vibrar al públic en una nit plena de sentiment. També el pop, de la mà d’un dels artistes més internacionals, David Bisbal, que presentarà la seva nova gira «Tu y yo», estrenada el 14 de juny a Almería. La cantant nord-americana Gloria Gaynor, al costat de la reina del pop espanyol Marta Sánchez, oferiran el seu espectacle “Divas”, un recorregut pels clàssics de la música disco dels últims temps. La soprano Montserrat Caballé, enlluernarà la nit de Cambrils acompanyada de la seva filla Montserrat Martí. En aquesta categoria hi haurà també la privilegiada actuació de l’Orfeón Donostiarra, que després de més de 10 anys sense actuar a Catalunya, oferirà un concert simfònic amb cors, pianos i violins.

A la Cripta de l’Ermita es podrà gaudir dels concerts de Stemetana String Quartet i la jove violinista de vuit anys, Jennifer Panebianco del Mónaco. Al Castell de Vilafortuny, Pau Piqué, després de ser finalista del conegut programa de televisió «La Voz», actuarà per primera vegada a la seva ciutat en un concert intimista en el qual s’escoltaran versions de Frank Sinatra i altres artistes de sempre, en el que serà l’inici de la gira del seu últim disc.

El festival tancarà amb una de les actuacions més esperades, la de  l’emblemàtic Raphael, que amb la seva veu prodigiosa i la seva particular manera d’interpretar, portarà la seva nova gira «De Amor & Desamor» al FIMC.

 

 
© 2015 ANCAR POWER